Lilla damen!

Vi har snart en ny liten dam i hemmet! En liten valp! Hon är en blandning mellan långhårig tax och powder puff och världens coolaste päls. Ingen päls på magen, lite (väldigt lite) stubbig sidorna och mohikan på ryggen. Underbar! Om ca 2 veckor kommer hon hem till oss :)


Går framåt

Igår var vi hos syrran och käkade gott! En förrätt med sill och ägg och sen lamm. Galet gott! Efterrätt vart en ostkaka med grädde och bär. Jag var så mätt så jag inte visste vart jag skulle ta vägen när jag kom hem ;) Jag glömde såklart att ta kort på varm- och efterrätt men förrätten har jag iaf kort på :)
 
 
Jag åt en toast med tonfiskröra till kvällsmål, jag och Alex åt det vid 20-tiden då hungern började att sakta smyga sig tillbaka igen.
 
 
Jag fick med lamm hem så det vart en lyxig lunch också! Glömde såklart att ta kort då med :(
 
Frukosten i morse vart lite extra då jag plockade ihop en riktig proteintallrik!
 
 
Resten av tonfiskröran, ett ägg, två skinkrullar (skinka med ph-ost) och lite grönsaker. Gott gott och jag stod mig länge på det!
 
I kväll blir det lax med potatis och citonsås. Jag försöker att tänka annorlunda. Jag vill i första hand inte gå ner i vikt utan just nu är det mer att komma in i rätt vanor igen och se om det hjälper mot stressen.

Påskafton

Dagen gick bra. Jag fick massor med lakrits av Matte i påskägget och så gav han mig pengar till naglar också. Han är bäst! Hur som så höll jag mig från att äta så mycket av godiset. Jag drack dock desto mer öl inne hos grannen. Jaja, så kan det bli ;)

Lunch blev resterna från långfredagens påskmiddag. Ungefär som på bilden, det här är långfredagens tallrik. Nu är det jul igen eller vad säger man? :)



Till fika åt jag jordgubbar, det godis jag hade ätit stod mig upp i halsen så kakor lockade inte.


Till middag åt vi kebabgryta. Helt galet gott tyckte jag och Matte. Alicia åt inget vilket innan är konstigt då hon hade godis i munnen från morgon till kvällen ;) Alex tyckte det var lite starkt. 


Till hade vi sallad, ris och vitlökssås. Vi får väl se om vi får äta resterna idag eller om Matte vill ha dom för sig själv ;)

Hälsorådgivning

Jag är inte här så mycket. Jag har blivit sämre i min utmattning och är nu sjukskriven 75% istället för halvtid. Jag ska förhoppningsvis komma igång med stresshantering inom kort. Just nu går jag igenom en bedömning om jag är en bra kandidat för den behandlingen. 

Sen går jag en hälsorådgivning. För att bli bra i min utmattning måste jag börja äta bättre som en del i det. Jag har börjat att skriva en galet ärlig matdagbok stresshantering jag visar upp för hälsocoashen. Jag har insett att jag aldrig har varit ärlig innan. Så from nu ska jag försöka att lägga upp bilder här på iaf middagarna. Allt för att hålla mig på bättre. Och vara ärlig mot mig själv. 

RSS 2.0