Glädje!

När Matte skulle åka hem idag så ringer han. Det står en vagn vid grannhuset, översnöad och dann. Jag gick dit och kollade och tror ni inte att det var min vagn som stod där! När snön har försvunnit ska jag gå ner i skogsdungen nedanför och leta för där kanske både min och grannens välkomstskyltar ligger. Min är dock inte lackad och håller inte i vätan men man kan ju ändå leva på hoppet. Men jag har iaf fått tillbaka vagnen och det var det viktigaste!

Finast av dom finaste

Jag har hittat den finaste av dom finaste. Eftersom Alicia är dålig och jag är hemma och vabbar för redje veckan i rad började jag känna mig smått desperat. Jag hoppades på att hon kunde gå i dag men hon hade feber i går kväll och fick dessutom världens eksem-utbrott i går. Det var sådär så jag började gå igenom vad hon ätit under dagen för jag isstänkte att det var någon form av allergi. Hon fick iaf Tavegyl mot klådan och det är ju allergimedicin så om det var något sånt slog jag två flugor i en smäll kände jag.
 
Hur som helst så skulle hon följa med att jobba i dag igen. Det tyckte dock inte Matte så han är påp väg hit just nu för att passa henne så jag kan åka och jobba undan så mycket som möjligt. Han är verkligen världens bästa! Älskar dig så mycket mitt hjärta!

Gråter snart

Alicia vart magsjuk. Hemma i tre dagar. Jobba arslet av mig i två dagar.
 
Alex magsjuk i tre dagar. Jobba arslet av mig i två dagar.
 
Alex sjuk i en dag. Han kan vara själv så jag kunde jobba ändå.
 
Alicia sjuk en dag (och fler kanske det blir?). Jag får jobba arslet av mig när hon väl bir frisk igen.
 
Jag blir galen! På riktigt!
 
Jag var så glad i går. Alex skulle kunna gå i dag. Jag skulle inte behöva jobba arslet av mig den här veckan. Jag kanske tom skulle kunna vara vaken efter 21 på fredag? Men nej, då vaknar Alicia, varm som ett kärnkraftverk. Gnäller och har ont i hela kroppen. Hoppas nu bara att hennes feber går över lika fort som Alex. Han hade jättehög feber och ont i kroppen i en dag, sen lugnade det sig. Allt löser sig, i värsta fall får jag jobba i helgen. Men jag blir så trött, kan inte mina älsklingar slippa vara sjuka mer nu! Det är tredje veckan någon av dom är sjuka :(

Förlovning i huset

I november friade Matte till mig. Mitt svar var rätt givet för dom som känner mig. Förlovningen skulle ske i september men så fick vi en så jäkla bra deal på ringarna redan nu så då slog vi till :)

Det var lite osäkert om vi skulle hinna få ringarna men i går vid 13-tiden kunde vi hämta dom. Min är dock inte klar riktigt än utan ska läsas ihop.

Vi käkade en riktigt god indisk middag på en ny indisk restaurang på Åsen och sen gick vi hem och så gick han ner på knä igen med ringen :)


Ungarna var hos min syrra med make men vi åkte och hämta dom direkt efter.

Jag insåg nästan direkt att min ring var för liten så idag åkte vi tillbaka till guldsmeden. Han konstaterade dock fort att det var den röda ringen som var för liten och eftersom han inte fäst ihop dom behöll han den röda så nu har jag iaf kvar den vita med diamanterna.




Jag hade beställt 12 diamanter på sammanlagt 0,36 carat så jag vart glad näe jag såg att det stod 0,44 CT i ringen. Det visade att hon som fixat med stenarna hade bjudit på lite större stenar. Det tackar jag för :)

Bröllopet sker nog inte inom ett år men det kommer att ske :)

1 år

I går var det ett år sen jag och Matte beslöt att det var vi. Vi hade träffats 2 veckor innan men nu var den dagen D liksom :) Vi firade med en middag på greken med ungarna, god mat och lugn och ro :) Tänk att jag hade sån tur och hittade just honom!

Jo men visst

Gårdagen går till historien. Jag har nog aldrig haft så mycket otur på en och samma dag! Efter att ha varit hemma med Alicia i tre dagar skulle jag äntligen åka och jobba. P-böter på 1 000,- fick jag nästan direkt. Strax efteråt kom samtalet ingen förälder vill ha, Alex fröken ringde. Han har ramlat och slagit i huvudet och vill bli hämtad. Så efter att ha gjort kanske 1/5 av allt jobb fick jag åka hem. Mer jobb till idag då. Men det är okej, Alex mår ju bättre nu iaf! Han hade mest blivit rädd när han ramlade.
 
Var till tandläkaren för enn undersökning också. Innan har jag bara fixat rotfyllningen som var akut. Så nu fick jag domen. 3 hål till (minst) varav ett riskerar att bli en rotfyllning. Jahapp, grattis till mig!
 
En annan sak som var värst var att en sak jag köpt inte kommer hinna bli klar tills jag får den. Svårt att förklara är jag inte vill säga vad det åär men det skriver jag om snart. Men det var det värsta och det irriterar mig nått såpass.
 
Just det, förkyld är jag på väg att bli också. Vaknade i morse och mådde värre än igår. Men det är bara att leva på Alvedon och nässpray så ska jag väl komma igenom den här dagen också. Ungarna ska till pappa och jag och Matte (som också är sjuk) ska sitta i soffan, hålla handen och kolla på Arkiv-X. Och kurera varandra. Tur att jag har honom. Så mycket kärlek :)

Vilken dag!

Åkte hem från Matte vid 9. Skrev fakturor. Pappa ringde. Stopp på bilen. Jag och ungarna åkte till Vällingby för att hjälpa dom. Packade över all packning och hudarna till vår bil. Iväg hem till dom i Vårberg och lämna allt medan dom stod och inväntade bärgare i Vällingby. In till stan och lämna Alex vid Laserdome. Åka och hämta mor och far i Fruängen (dit bärgaren kört bilen) och köra hem dom. Sen in till stan via COOP (eftersom Alicia absolut skuolle ha nuggets til middag) för att hämta Alex på kalaset på Laserdome. Hem!
 
Vart tog dagen vägen? Alicia har sovit 4 ggr i bilen sen vi åkte till Vällingby i morse, lär bli kul att få henne att somna i kväll...

RSS 2.0