En nöjd liten kille!

Alex är riktigt nöjd med sin dag. Jag väckte honom ju med glass och paket. Han fick ett DS-spel (Mariokart), en Skylandersfigur och biljetter till Cirkus Scott i augusti. Dom köpte jag redan i vintras så dom har bara legat och väntat :)
 
Anneli och Anton kom redan vid 15 så jag fick lite vuxenkontakt också, mycket trevligt :) Dom hade köpt Batman 2 till DS, också mycket uppskattat :)
 
Sen kom Anna (min syrra) hit med 300,- och blomsterkvast. Alex vart helt till sig av pengarna, men han ska spara dom tills han hittar ett riktigt bra spel som han vill ha :) Hennes man Andreas kom efter jobbet han med så det var fullt hus ett tag :)
 
Fredrik kom förbi med ännu ett DS-spel (Pokemon Black). Så nu har han iaf spel att spela på i nån månad eller nått ;)
 
Dessutom var Alex kompis H här. Hans pappa smsade tidigare på dagen och frågade om dom kunde leka och jag kände att det nog var roligare för Alex om han hade en kompis här :)
 
Hans dag var iaf mer än lyckad och det var inga problem att få varken honom eller Alicia att sova. Alicia gick självmant in i sängen och bad om att få av sig kläderna så hon kunde sova. Alex somnade på 3 minuter när jag tvingade honom att stänga av spelet och lägga sig :) Han gick tydligen upp 5 i morse för att spela :)

Tänk

För åtta år sen låg jag med krystvärkar på förlossningen. Jag fick hålla på och kämpa med dom länge och klockan 10.05 föddes världens finaste lilla pojke! Åtta år går så snabbt, det är helt galet! Vi har haft ett spännande år sen förra födelsedagen och nu ser vi fram emot ännu ett roligt år :)
 

Snart så...

Idag för 8 år sen satt jag på helspänn. Imorgon var det bf, nu var det meningen att bebisen skulle komma! Nu är det inte många timmar kvar tills vattnet gick och Alex pockade på sin uppmärksamhet. Klockan 2 på natten gick vattnet och 10.05 var han sen ute. Vart har tiden tagit vägen??
 
Det blir inget direkt speciellt här i morgon. Eller såklart att det blir speciellt :) Han har önskat sig päronsplitglass till frukost (sån på paket, inte pinnglass, mycket viktigt!) så det ska han få. Sen får han sina paket från mig och Alicia och sen ska han till fritids. Det är första året som jag inte är ledig när han fyller år, varför? För att han ville till fritids... Jag är inte lika rolig längre tydligen ;)
 
Sen ska jag åka in till stan och jobba en snabbis innan jag åker till COOP och handlar allt inför kvällen. Då kommer det lite folk hit för lite mat och fika. Jag ska bjuda på pastasallad och så har jag bakat en sockerkaka. Till den har jag köpt grädde och jordgubbar eftersom han inte vill ha den sedvanliga jordgubbstårtan får jag göra lite annorlunda :)
 
Jag tror han kommer få en mysig dag även om det säkert känns lite konstigt att inte ha pappa här på morgonen... Men det blir nog bra ändå, pappa kommer ju på kvällen sen :)

Dummaste frågan

På Familjeliv kunde jag idag läsa frågan: Har ditt barn det där lilla extra? Va? Såklart att mina barn har det där lilla extra, har inte alla barn det?

Midsommarhelgen

Min midsommarhelg har varit mysig och bra. Midsommarafton spenderades hos Anneli och Thomas på Värmdö precis som förra året. Jag dumpade dock och tvärslocknade klockan 19 och sen gick jag och la mig vid 21 med Alicia, kanske inte så kul men jag var så himla trött. Vi hade kommit överrens om att om det regnade på lördagen skulle vi åka hem och såklart regnade så vi åkte hem. Men vi hade en jäkla tur med vädret på midsommarafton och hade det supermysigt!
 
 

Glad midsommar!

Här hemma gör vi oss i ordning för midsommar! Vi ska leka med kollektivet som vanligt och allt det sista håller på att fixas nu. Tyvärr har jag inga fina midsommarkläder varken till mig eller ungarna men det får gå ändå... Vi får utstråla naturlig skönhet ;)
 
Glad midsommar!

Kalas

Idag var det barnkalas här hemma. Alex har haft 6 av sina klasskompisar här för lite party. Det gick bra, det var kaos men jag höll mig undan och lät dom riva stället :) Nu är det över för det här året *pust*


Finaste :)

Som vanligt

Alicias "magsjuka" är som vanligt då. Välling i blöjan men pigg och glad. Så jävla irriterande så det finns inte ord till det! Nu måste jag nog ringa upp till barnläkarmottagningen igen för jag misstänker att dom glömt bort mig, varför inte liksom? Nu börjar det kännas aktuellt att få det där jäkla glutentestet.

Vad jag önskar det vore fredag idag, vad lång en vecka kan kännas!

Vi tar en omgång till då!

Jag hann nästan komma ända fram till jobbet när dom ringde från dagis. Alicia är magsjuk IGEN! Jag blir galen på det här... Så det var ju bara och vända och åka och hämta henne. Så nu är soffan inklädd i lakan och vi kollar Musses klubbhus... Grattis till mig...

Pottan!

Nu hände det! Bara sådär! Hon kissade på pottan mitt lilla busfrö! Nu kör vi på med det här. Hon vet så väl vart hon ska kissa så jag hoppas hon går dit och sätter sig och inte sätter sig i soffan och gör det hon ska :)

RSS 2.0