Barnläkarmottagningen

Det är helt normalt för ett barn i Alicias ålder att ha diarréer i 1 månad och lite till. Men eftersom hon hade den historik hon har fick vi en teletid med hennes läkare imorgon. Tack för det. Vaddå normalt? Ungen går ju inte upp i vikt eftersom allt bara rinner rakt igenom. Jag får hoppas hennes läkare har något bra tips på hur vi ska göra. Som Ronnie säger, det kanske är dags att ta ett avföringsprov för att se så det inte är något där! Får se vad läkaren säger imorgon, det börjar bli jävligt synd om lillan som hela tiden ska må dåligt! Dessutom börjar det bli jävligt drygt att vara hemma och vabba. Idag tog F henne några timmar så jag kunde jobba det jag skulle så jag slipper ta vab iaf.


Magsjuka

Vi kör en omgång magsjuka till. Varför inte, jag har ju inget annat jag hellre skulle göra än att sitta hemma och byta bajsblöjor...

Inget nytt

Det händer inte mycket just nu i mitt liv. Vardagaen bara går framåt i ett lugnt tempo. Idag ska jag jobba några timmar och kanske ta tag i lägenheten för just nu är det riktigt läbbigt här hemma, det har inte sett ut såhär på länge och det måste bort. Det blir så lätt en ond cirkel om det börjar att hamna saker överallt...!

Imorgon ska vi på en dygnskryssning till Åland. Jag, Anneli och ungarna. Det blir intressant att se hur det går ;) Hur många ggr jag måste plocka ner Alicia från relingen, haha! Sen åker ungarna till pappan och jag har förhoppningsvis en dejt på efter det :) Lite sent men vad gör man inte, har bägge barn får man försöka se hur man kan få ihop tiden helt enkelt...

Nej, nu ska jag gå och städa och sen åka och jobba några timmar. Ska åka till kåken som brann, obehagligt...

Har inte kunnat sova

Inte sov jag inatt inte. Jag trodde att jag skulle sova gott men icke. Vaknade tidigt i vanlig ordning. Fattar inte varför jag inte kan sova längre? Somnar sent och vaknar tidigt och sen går jag runt som en zombie hela dagarna...! Jag har nästan slutat att äta sen några veckor tillbaka dessutom. Två knäckemackor med smör tills det är dags att äta middag. Det låter väl som en helt ypperlig kost?

Jag måste börja att ta hand om mig igen!

RSS 2.0