Nytt badrum :)

Jag har fått ett nytt badrum. Nästan iaf ;) Efter 9 år har jag äntligen köpt ett utloppsrör så man kan tappa ut vattnet utan att ha vatten över hela golvet! Dessutom har jag köpt en vit sprayfärg och spraya framsidan med så jag slipper det svarta tråkiga på framsidan så det har jag börjat med nu. Det stinker här hemma men vad fint det blir :)
 

Storstädning

Igår roade jag mig med att kalka av kaffemaskinen och göra rent köksbänkar och fläktkåpan. Idag är det badrummets tur! Jag ska storrengöra badrummet, tvätta väggar, dra fram badkaret osv. Först ska jag gå ner till affären och panta det sista jag har och köpa fönsterputs för den var slut och det jag försökte göra rent spegeln med funkade inte... Måste köpa fler gummihandskar också, inte så trevligt att använda dom jag diskar med i badrummet (jag måste ju ha gummihandskar när jag diskar iom naglarna)...
 
Jaja, man har det ju inte roligare än man gör sig ;) Nu ska väggarna få sig en omgång ;)

En bra dag

Sitter och läser igenom allt jag skrev under seperationen och närmaste tiden efter det. Jag kan känna en stolthet av att jag har kommit så långt sen dess. Jag önskar att jag kunde säga att allt är bra nu men så är det inte. Jag har fortfarande sår som är öppna. Jag kan fortfarande känna sveket jag känner att jag vart utsatt för. Ändå är jag nöjd med det jag har och det jag har klarat av. Jag är starkare än jag någonsin kunde tro att jag var. Jag har det äntligen städat hemma, jag har ett riktigt hem. Ungarnas rum är ju så mycket mer städat dessutom, allt ligger på sin plats iom den nya förvaringen.
 
Det finns fortfarande mycket jag vill ta tag i men jag är på väg. Jag är ett steg närmare det perfekta livet, om det nu finns något sådant?
 

Naglar

Det blev inga blåa naglar, hon hade ingen fin blå färg. Så dom vart rosa istället. Med lite extra glitter på ringfingrarna.
 
 
I två timmar satt jag där och kacklade med nageltjejen och frisören då hon inte hade något att göra just då. Vi blev ganska intima, riktigt tjejsnack ;) Jag vet mer om min frisör och nageltjej än jag någonsin trodde jag skulle få göra ;)

Plugga

Vad har jag gett mig in på? Nu är det lördag och jag ska sätta mig och räkna matte, helt fel faktiskt ;) Eller kanske är det just det som är helt rätt?
 
 

Nya träningsskor!

Jag har inte kunnat träna på ett tag. Skorna var skit och jag ville inte riktigt ta mig råd att köpa nya. Men så såg jag att Intersport i skärholmen hade total utförsäljning och det var 50% på allt i butken så nu har jag köpt ett par schyssta Nike skor och dessutom Nike+ Sportsband som kopplas ihop+ med skorna så jag kan hålla koll. Jätteroligt och 50% mindre är ju inte fel!
 
Så skorna gick på 750,- istället för 1 500,- jag kände att det var lika bra att verkligen köpa ett par schyssta skor när det ändå var halva priset och så bandet + chipet kostade 350,- istället för 700,- En sån deal som jag gillar ;)
 
 
Så igår innan matten så invigde jag skorna på gymet i Högdalen. Så skönt att få springa lite igen men det märks ju att det var ett tag sen sist. Nu kommer jag att ta det jättelugnt för jag kan inte riskera att bli sjuk eftersom jag har skolan nu. Jag måste vara där när det är prov och det är det nästan varje vecka.
 
Idag blir det nya naglar igen. Känns verkliigen som att det behövs för nu börjar dom bli långa! Ungarna har valt att dom ska vara blåa den här gången. Vi får väl se, jag vill ha rosa men ja, ungarna brukar ju få som dom vill ;)

Ungarnas rum

Så här kommer en bild på hur det blivit inne i ungarnas rum. Det är fortfarande en del kvar men jag har inte orkat göra helt klart... Jag måste upp på vinden och se om jag får upp deras stora hylla men jag har varit för trött helt enkelt.
 
 
Det är ju trångt men jag ser hellre att det är lite trångt än rörigt och stökigt! Det går ju inte att trolla med knäna och få ett större rum helt plötsligt ;)

Lugn och skönt på nyår

Jag hade det jättetrevligt och tog det jättelugnt igår. Åkte hem till Anneli och Thomasoch där lagade Robin lite god mat, jg valde att hålla mig nykter så jag kunde köra hem på natten. Jag var väl hemma vid 1.30 ungefär. Jätteskönt och det var så härligtt med en lugn nyårsafton. Jag börjar bli gammal känner jag ;)

RSS 2.0