Cykeltur!

I dag tog jag cykeln till COOP en sväng och köpte lite småsaker. Jag är otränad, alldeles för otränad. Inte okej det här! Nu blir det cykling mycket oftare!

Jag gjorde det!

Jag kan knappt tro det själv men jag gjorde det. Jag drog på mig en bikini, drog på mig strandklänningen, mina flip flops och sen åkte vi. Ända fram till klipporna så trodde jag inte att jag faktiskt skulle våga. Jag ville men jag visste inte. Men jag gjorde det. Och jävlar vad bra det kändes! Så from nu så är det jag som bär bikini på stranden och jag skiter i vad andra tycker om det!
 
Innan jag åkte :)
 
Och sån här är den (halv)naka sanningen. Det hänger här och där, det är skrynkligt, många tycker säkert att det ser förjävligt ut men vet ni vad? Det är så här jag ser ut och jag är så jävla stolt över vad jag gjort!
 

Leoh!

Vill ni se några bilder på Alex fina ödla Leoh? Jag har blivit riktigt förtjust i honom fatiskt. Går gärna och plockar upp honom och låter honom sitta på min axel och mysa :)
 
 
 
 
 
 
 

Redo för stranden!

Det kostar att åka till stranden. Man kan ju tro att det är ett gratis nöje men när man inte har varit där på ett par år är det inte helt gratis ;)
 
Först vart det ju en bikini, sen en till, en till och så... en till... Jag har ett par att välja mellan nu iaf! Den första var snygg men när jag provade den igen insåg jag att modellen är skitdålig och den satt inget snygg alls. Så då köpte jag en till. Sen åkte jag och bytte den första toppen och då köpte jag en annan. Sen köpte ännu en i dag. Jag har dock fått någon nojja att jag har gått upp i vikt så jag har köpt alla i 40/42. I morgon ska jag åka och köpa den jag köpte i dag i 36/38, den sitter nog hundra ggr bättre. Sen ska jag sluta larva mig och köpa den storleken jag faktiskt har ;)
 
Köpt på Lidl av alla ställen. Gillar sådär. Inget jag kommer ranta runt i men för 30,- kunde jag köpa den utan att behöva använda den i parti och minut ;)
 
Min favorit, galet söt :)
 
Trosan är stor som sjutton, vad tänkte jag med. Har jag inte längre ögon att se med?
 
Vad behövs mer då? Jo en strandklänning såklart! För ig som inte är så bekväm med att ha bikini ännu var ju det här toppen. Hittade även den på Lidl. 50,- En väldigt enkel vit, lagom kort. Ser gulligt ut med en bikiniöverdel och shorts under. Nej, jag tänker inte gå utan shorts. Det är jättegulligt men trots att jag gått ner så mycket skaver mina lår, det lär jag nog aldrig komma i från, det är bara att leva med det :)
 
Nu måste jag ju vara klar? Nej, det är sommar och jag har fortfarande inga sandaler. Eller nu har jag det för i dag köpte jag ett par! Jag menar halva sommaren har gått så det var väl på tiden? Gå till strande i gympaskor? Nej, inte för min del :)
Väldigt enkla och sköna att gå i :)
 
Nu är jag redo att besöka stranden :)
 
 

Nu ni!

Jag och Matte har planerat med bästa grannarna att vi ska åka och bada i helgen. Jag fick plötsligt för mig att jag skulle ha en bikini. Min första bikini. Så i dag gick jag och köpte mig en! 50,- på rean för både delarna och jag gillar den faktiskt. Nu sk ajag bara våga ha den på mig också. Vilken grej det vore! Vilken vinst!
 
Jag bestämde mig för ett tag sen att jag i stället för att kämpa med vikten ska börja kämpa med psyket. Jag måste lära mig att acceptera hur jag ser ut, hur mycket jag väger osv. Jag måste sluta att banta, jag kan inte hålla på så hela livet! Jag måste acceptera hur jag ser ut. Jag mår bra, det är faktiskt huvudsaken!
 
 

Välkommen Leoh!

Nu är han här! Låt mig presentera familjens nya bebis!
 
 
Alex har fått sin ödla som han döpt till Leoh (h:et på slutet står för attityd enligt Alex ;)). Så söt! I morse tuggade han i sig en intet ont anande kackerlacka som gick rätt in i grottan där han låg och sov :)
 
Vi åkte och hämtade Matte på hans jobb och sen åkte vi och valde ut ödlan. Han hade fått extra pengar av farmor och farfar att köpa inredning för och när jag berättade hur mycket han hade fått till han som jobbat där plockade han ihop två saker som skulle kostat nästan det dubbla, så han fick present från dom med :)
 
Ett stort tack till alla som var med och la pengar så vi kunde förverkliga Alex dröm om en ödla!

RSS 2.0