Minisemester

Idag tar jag och ungarna och åker ner till deras farmor och farfar i Trollhättan. Det har varit hemligt för barnen vart vi skulle men igår var Alex så gnällig så jag berättade det. Han skrek JA, kastade sig upp ur soffan och kastade sig runt halsen på mig. Alicia satte händerna för munnen och gjorde sin vanliga "jag är glad min". Så jag misstänker att jag gjorde ett bra val när jag bestämde att vi skulle åka dit :)
 
Väskan är packad, pastasallader är gjorda och ungarna är redo. Idag ska jag jobba några timmar sen blir det till att åka hem och fixa det sista (städa ur bilen bl.a.) jag hämtar Alicia vid 12-tiden, innan hon somnar på dagis och Alex kommer hem direkt efter lektionerna är slut vid 13.30 och sen är det bara att packa in ungarna i bilen och sticka. Jag har ansökt om ledigt i skolan så allt är fixat och klart. Jag hoppas att det blir bra väder och går undan för ungarna längtar som sjutton :)

Blä

Det blir inte mycket mys i helgen. Matte har ett stort och väldigt svårt prov nästa helg och måste plugga i helgen Jag åker ut en sväng på lördagen men så mycket mer än så blir det tyvärr inte. Jag har gjort en lammgryta som ska in i frysen som jag ska ta med, bland det godaste jag smakat måste jag säga ;) Ska se om jag hittar receptet igen, stängde ner sidan och skrev i ett nytt sökord och nu minns jag inte vad jag sökte på, smart om man skulle vilja laga den igen ;)

Vårfin

Igår var jag äntligen och gjorde nya naglar! Två stycken hade gått av och en hade spruckit så det var hög tid! Hon ska sluta jobba här så jag måste hitta någon ny, orkar inte alls egentligen men vad ska man göra...
 
 
Turkost och vitt blev det den här gången! Hon gjorde dom kortare också så dom kan växa utan att bli så galet långa som sist. Hon var dessutom så gullig att hon inte tog extra betalt för att behöva sätta nya tippar på två naglar så det blev bara 400,- som vanligt, sånt gillar jag :)

Kärlek

Jag sitter i soffan, på en madrass på golvet ligger en sjuk liten Alex och sover. Jag tittar på honom och hjärtat hoppar till. Kärlek!
 
Jag har byggt en koja åt Alicia, hon tittar på mig, ger mig ett jätteleende och säger tack mamma! Kärlek!

Ligger bredvid Matte, tittar på varandra och bara håller handen och myser. Jo, nog fan finns det där ändå, Kärlek!
 
Jag släpper det gamla och tar in det nya med öppna armar. Inget eller ingen ska få dra en massa energi ur mig igen, det är inte värt det. Jag lever mitt liv och som det är just nu älskar jag det. Varje dag är underbar. Det är jobbigt att vara själv med ungarna mest hela tiden men det är värt det och jag vill inte ha det på något annat sätt.
 
Jag fick inte kärnfamiljen jag så länge höll fast vid. Jag har fått skapa en ny familj. En familj där jag är gladare och jag tror nog att barnen mår bättre när dom slipper mitt griniga humör. Jag tror nog att vi alla är gladare nu faktiskt ;)

Äventyr

Idag blir det Heron City och bio! Skitkul ska det bli :) Blir allt so det ska ser vi Croddarna, jag hoppas den är så rolig som alla säger att den är :)

Nya tag

Påsken är slut och nu är det dags att ta tag i livet igen :) Jag har kommit fram till så många saker på sennaste tide så jag börjar nästan känna mig llite stolt över mig själv ;) Jag mår så galet bra just nu, inte ett bekymmer så långt ögat kan nå och det känns så underbart! Det är fan min tur, jag förtjänar att må bra nu!
 
Jag har börjat träna, jag har utmanat mig på gymet och igår kväll var jag helt slut i kroppen, härligt slut :) När jag tränar följer maten efter och jag känner att jag är på väg åt rätt håll där med. Känns galet bra allting!
 
Jag har ställt bilen för sommaren. Eller nej det har jag såklart inte, blir så jobbigt att åka och handla eller åka hem till Matte utan bilen. Men är det fint väder går jag ner och hämtar Alicia. Dessutom tar jag med Alex på sin cykel så han får komma ut lite och röra på sig. Alicias springcykel är framme och snart ska jag inviga min cykel för säsongen.
 
Hela jag bubblar! Det är vår, jag fullkomligen älskar våren, det är så lätt att vara glad när våren kommer.

Pigg och glad

Idag vaknade jag vid 6.30, så skönt att få sova ut. Jag vaknade av att tårna låg utanför sängen, fattade ingenting tills jag insåg att jag lagt mig tvärsöver sängen istället ;) Här snurrars det som en liten unge :)
 
Matte kom hit i förrgår. Vi åkte till Heron för att äta och kolla priser på hagelpatroner men det var så jäkla mycket folk så vi vägrade käka där och drog till greken istället. Vi käkade lite innan vi gick och hyrde film. Vi hyrde Ted och En oväntad vänskap. Vi kollade bara på Ted på kvällen, jag var så trött så jag somnade på soffan hela tiden ;)
 
En oväntad vänskap var en film på franska insåg vi, det hade vi missat när vi hyrde den. Men det var en av dom bästa filmerna jag har sett på länge. Helt otroligt rolig, fin och mysig! Ett tips till alla! Den handlar om en rik man som har blivit invalid efter en olycka. Han ska skaffa en ny assistent och på intervjun kommer en svart, ung kille som heter Driss in, bara för att få en underskrift så han kan få sitt bidrag. Han bllir såklart anställd och dom får en jättefin vänskap. Kan låta fjantigt men den var verkligen jättebra :) Den är dessutom baserad på en sann historia.
 
Igår var vi bägge så trötta så vi köpte pizza till lunch, satt i soffan och kollade på ett nytt program vi hittade på TV, gick ner till videobutiken och sen gick hem och lagade fläskkotlett och potatisgratäng. Sen åkte han hem och när jag höll på att somna gick jag in i sängen, sen minns jag inget mer, tror jag somnade rätt snart :)
 
Vad som händer idag återstår att se. Jag har hela dagen på mig att hitta på något kul :) Funderar på om man ska våga ta ut cykeln och inviga den inför våren :) Det känns som att det vore mysigt att få komma ut lite och komma igång och röra på fläsket lite =)
 
Igår började med antibiotikakuren mot min akne. Jag ville inte ta den ifall jag skulle opa iig innan sommaren men jag har valt att inte opa mg innan sommaren hur som helst. Då har jag mer tid på mig att forma kroppen lite nför open plus att jag inte vill gå med öppna sår i somar. Jag vill kunna bada, cykla och leka obehindrat med ungarna! Det är inte värt att bara sitta still hela sommaren!

Härliga helg!

Välkommen du härliga helg! Igår gjorde jag ett val. Jag förtjänar att vara lycklig! Jag måste sluta leva i det gamla och ta emot allt det nya i mitt liv. Ett litet avbrott från ekonomi här i bloggen :)
 
Idag ska jag jobba ett par timmar. Sen ska jag förbi COOP och köpa kattsand, lite mjölk och pålägg. M kommer hit i helgen så jag vill ha lite gott till frukost så jag inte går ner till ICA på morgonen och köper frallor och dyrt pålägg som jag brukar! Försöker att vara lite förutseende iaf!
 
Middag idag blir om M inte kommmer ikväll något enkelt från frysen. Kycklingfilé kanske, det är alltid gott. Kommer han idag så blir det Greken. Han ville äta där så då får det bli så :) Det är alltid mys med lite lyx ibland. Och nej, jag säger inte detta för att imponera på någon för jag förstår inte hur ett besök på den lokala restaurangen kan imponera på någon ;)
 
Jag ska spara ihop pengar till tre stycken PT-tillfällen. Det kommer att kosta strax under 1500,- men förhoppningen är att det kommer att förbättra min träning och då är det värt det! Men det får bli när det finns pengar. Man kan ta det på avbetalning, tack men nej tack ;)
 
 

Myspåsk

Påsken var mysig! På lördagen var vi hem till min syrra och hennes man och käkade lite anka (som Alex älskade, lite otippat men glädjande :)). På söndagen var det lite folk över hit och åt smörgåstårta. Jag håller fortfarande på att kämpa för att komma ikapp ed städingen efter ungarnas framfart ;)
 
Igår var vi hem till Alicias dagiskompis och lekte lite. Vi hade med andra ord en väldigt mysig och lugn påsk med mycket bus :)

RSS 2.0