Mina badkrukor

Igår gick jag och ungarna ner till bassängbadet som ligger nära oss. Efter att jag stått i 20 minuter i iskallt vatten gav jag upp och gick upp. Inget av mina älskade barn ville hoppa i. En klasskompis till Alex var också där och hon stod också och peppade Alex att hoppa i men icke. Men jag ger icke upp. Varje dag det är fint är det vi som åker och badar efter jobb/dagis/fritids! Ungarna ska lära sig att bada om det så är det sista jag gör den här sommaren ;)
 
Idag blir det full rulle.Massor med jobb men det är okej, jag har börjat gilla att jbba hela agarna. Har insett att det är skönt att ha något att göra! Det är en förändring utan dess like från innan. Hur skönt som helst. Ser det som gratis gym ;)

Vilken dum mamma man är ;)

Alex har fått börja gå ut med soporna. Så dum jag är, eller hur? Hur kan jag tvinga stackars lilleman att göra något så jobbigt som att ta hissen ner tre trappor och slänga soporna två meter från entréporten. Ojojoj, hur ska detta sluta ;) Men sånt är livet, man måste hjälpas åt :)
 
Å andra sidan fick han ta cykeln och cykla ut själv igår kväll. Han hade cyklat till skolgården och där träffat lite klasskompisar som han cyklat runt med. Han var stolt som en tupp när han kom hem. Min lilla kille börja bli stor!

Har man inte tid får man lösa det

Jag har inte tid att ta mig till gymmet just nu, det finns inte en chans. Youtube blev lösningen. Jillian Michael hade gjort några videos som jag provar att köra. Jävlar i helvetet vad det tar ;) Och ja, jag svär nu, som fan faktiskt ;) Jag har träningsvärk i varenda muskel, svetten rinner om mig efter bara 20 minuter. Jag väntar mig inga undervärk, vill mest bara röra lite på mig :)
 
Köpte hantlar idag, vi får väl se om jag får några muskler någonstans, dom finns ju därinne har jag insett ;)

Kalasdags!

Alex kalas är klart, över, färdigt. Skönt att det är gjort för detta år! Det kom 6 stycken tillslut, helt perfekt antal i min bok. Alex var nöjd och glad. Kompisarna med tror jag. Dom var ute hela tiden och lekte, vi var bara inne för att äta. Ändå lyckades dom trascha ungarnas rum totalt! Jag fattar ärligt talat inte...

Kanelbullar

Igår gjorde jag kanelbullar till Alex kalas som är idag. Jag älskar att baka, tycker det är så grymt roligt! Synd att man inte kan göra det oftare men vi äter så lite bullar i det här huset så dom går inte åt. Frysen är konstant full så där får dom inte heller plats...
 
Stora och fina vart dom, som vanligt nästan helt färglösa men sånt får man ta :)
 
På kvällen igår så gick jag och ungarna till lekparken i nån timma. Alex var sur för att vi inte hann ut och cykla så jag packade lite fikakorg och så stack vi. Alicia åkte mest rutchkana, hon tjuter varje gång hon åker genom röret för det går så fort ;) Alex grävde ner sig och klättrade på klätterväggen. Det var lugnt och skönt och ungarna sover fortfarande ;) Synd att jag var tvungen att vakna 6.40 när dom äntligen tagit en lång sovmorgon!

Jag är inte mer än människa

Idag fick jag tillslut erkänna mig besegrad. Jag och ungarna skulle åka hem till Anneli i morgon men det går inte. Jag har för mycket att göra innan kalaset. Dessutom är jag så trött i kroppen så allt tar tre ggr så lång tid. Jag är inte mer än människa. Jag är inte van att jobba hårt så långa dagar som jag gör nu. Det tar på kroppen.
 
Den här veckan har om möjligt varit ännu lite jobbigare. Mer jobb, färre dagar. Idag var jag klar strax innan 15, jag hade dock inte räknat med det så det var ju en glad överraskning. Både för mig och Alicia för hon fick gå hem lite tidigare :)
 
I mmorgon blir det städning och troligen lite bullbak. Borde få klart bullarna, det är det jobbigaste. Får se vad som hinns med helt enkelt.

Jag är tydligen trevlig ;)

Igår träffade jag Mattes mamma för första gången. Vi var och fikade på ett café, kollade i lite butiker och försökte lite trevande lära känna varandra. Jag var galet nervös innan men varför skulle jag vara det? Jag hann inte innanför dörren när hon gav mig en kram och sa att hon var så glad att få träffa mig :)
 
Idag hade hon ringt Matte och berättat att jag var en fin tjej, trevlig och söt var jag visst också? :) Det är alltid lite nervöst första gången tycker jag men nu är det gjort :) Nu är det hans tur, han börar tjata men eftersom mamma och pappa alltid är på landet så får vi väl åka upp dit över dagen eller nått en dag. Vi får lösa det i framtiden :)

RSS 2.0