Fotografering

Det är bra att känna lite alla möjliga människor. I vintras pratade Matte med en kompis som är fotograf om han kunde ta kort på oss och det var inga problem. I går var det dags. Han tog först syskonbilder på ungarna, sen bilder på oss alla fyra, sen bilder på bara mig och Matte och slutligen ville Alex att han skulle ta kort när han sparkade boll. Alicia höll i en älg och satt och lekte i gräset på sina egna bilder. Blir det bra bilder ska jag fixa en var åt dom att ha vid sängen. Blir det inga bra bilder kommer han igen. Han bor precis bredvid så det är inga problem. Men dom bilder jag såg var superbra så det blir nog bra :)
 
 

Underbara helger

Vi har blivit med sommarstuga fast ändå inte. Matte bor ju på landet, jg tror jag har nämnt det förut ;) Han bor i ett litet rödvitt hus med nio lägenheter i. Alla i huset som vill har en liten kolonnilott att tillgå. Det är sex stycken i huset som har lotter. Sen är en utlånad till en fd boende. Det är vi och en tilll som har en egen lott, dom fyra övriga delar på två lotter. Nu är det bara vi som faktiskt använder vår lott. En annan lägenhet började att göra i ordning en lott, köpte krusbärsbuskar och grejer men lotten har helt växt igen sen dess.
 
Övriga två lotter är inte heller i ordninggjorda. Så vad slutar det med? Alla hänger på vår lott. Det är lätt 10 stycen där när vi grillar. Så nu börjar andra att gå in med pengar för att hjälpa till. Roffe och Yvonne, bästa grannarna ever gav Matte 1000,- idag för att hjälpa till att betala en paviljong så vi kan sitta och mysa även om det är lite kyligt :) Dom orkar inte med en egen lott (eller har inte tid) så dom köpte in sig på vår.
 
Grannarna därute är underbara. Det är väl egentlligen bara en som jag verkligen inte klarar av. Åldersspannet är stort. Från 25 till 80 tror jag den äldsta är och ändå funkar alla så bra ihop. Roffe och Yvonne är 67 och vi har så galet kul ihop!
 
Hur som. Lite bilder för att avrunda det med då!
 
Så här såg det ut efter Matte fixat i ordning första gången. Jag ska gå och ta kort på dom ofixade lotterna så jag kan visa hur det såg ut innan han började! För man kan inte tro det...
 
Typ första grillningen på vår egna lilla plätt.
 
Så här såg det ut i början.
 
Rapsen blommar och träden står i grönska.
 
Här ska paviljongen upp snart!
 
Kom ut, hälsa på och ta en öl :)
 
 
Välkommen till oss!
 

RSS 2.0