Den finaste

I fredags sa Matte: Alla kvinnor ska ha en diamant. Sen fick jag ett halsband med en diamant. Han måste vara den finaste av dom finaste faktiskt :) Älskar dig så mycket!


Fy

Fy fan rent utsagt vad det ser ut här hemma :( Måste städa idag efter jobbet. Känns kul att ungarna kan fixa till vardagsrummet så det ser ut som en tromb gått genom rummet på ca 1 timma! Jag blir tokig :)

Fryser redan

Idag har jag egentligen bara ett enda jobb att göra. Jag ska tömma och göra rent en damm på innergård. Jag fryser redan. Jag har inga gummistövlar så det får bli att gå runt och plaska runt med bara ben. Får inte glömma min 7-Elelvenmuggs å jag kan få lite billigare kaffe för det lär behövas...

7,3 km

5 km ska jag väl klara av dagligen. Idag tog jag 7,32 km på lite drygt en timma. Skönt att komma igång och sluta hitta ursäkter!

5 km

Dags att börja promenera då. 5 km varje dag är målet. Dom dagar jag hinner ska sägas. Jag kommer att börja jobba mer nu så det får bli som det blir. Men målet är 5 km. Nu ska dom sista 5 kg bort, sen ska jag försöka vara nöjd efter det ;)

Mysdag

Igår var jag och ungarna hos Matte för en mysdag på landet. Matte lärde Alex att svinga iväg äpplen med en pinne (något kul måste man ju göra med fallfrukten ;)) och sen fick han skjuta lite med ett soft airgun. Vi lekte lite på lekplatsen som finns utanför huset, gungade ungarna och Alicia bjöd på god sandfika ;)
 
Jag hoppas på många fler såna mysiga dagar. Där alla bara är glada och har trevligt :)

Alex är grym!

Alex kom hem från skolan, kastade sig över sin gitarr (som Matte kämpat för att stämma hela helgen, den stämmer om sig hela tiden) och började öva. Nu sitter både läxan han fick och det lilla extra dom övade på på första lektionen. Han är grym min stora kille!

Underbart

Antennen på min bil gick av i somras och bilköer har blivit ännu lite jobbigare när bilen är tyst som graven. Idag åkte älsklingen till Biltema och köpte en ny. Nu funkar radion igen! Så skönt att ha lite ljud omkring sig igen :)

Fästingar

4 fästingar har vi plockat från mig och Matte har fått en. Nästa år ska jag ta vaccin, synd att jag varit dumsnål i år...

TiVo är här :)

Idag kom min nya digitalbox. Jag fattar noll än så länge men det ger sig väl ;)
 
Alex gitarr är hämtad också så nu ska det övas. Tur att jag fick öronproppar av Mattes kompis att ha på skjutbanan ;)
 
Schack har han börjat med också, han fick med sig ett diplom hem, han är duktig min lille pojk :)

RSS 2.0