Vakna ensam var inte planen

I morse vaknade jag ensam i min nya säng. Det var ju inte riktigt meningen men allt blir inte som man planerat alla ggr. Matte fick en chans att åka på en fälttävling och efterso han tröttnat på skyttet och nu äntligen kände glädje var det självklart att han skulle åka. Så han fick åka hem tidigt igår kväll. Men det är okej, lite besviken vart jag väl men det gick över och jag hoppas det går bra för honom idag :)
 
För övrigt ska jag tillbaka till Jysk idag och bråka. Ett av benen går inte att sätta dit så jag måste ha en ny madrass. Grattis till mig, min otur slår till igen. Bara det inte blir som det blev med Matte när han köpte TV och TV efter TV var trasiga... Jag ska iaf dit såfort som möjligt och bråka lite, jag orkar inte med sånt här! Nu ligger madrasserna på golvet och stör mig...
 
Jaja, sängen är skön iaf och jag har sovit som en prinsessa :)

Äntligen!

Idag kommer Matte hit och sen så åker vi vidare till Jysk och hämtar min nya säng! Efter att ha sovit med Alicia i hennes säng i en vecka ska det bli så skönt att få min egen säng igen :) Sen när vi burit upp skiten ska vi göra baconlindad köttfärslimpa. Så mysigt att laga mat tillsammans :) Köttfärslimpa börjar bli ett återkommande tema, det äter vi nästan varje gång vi äter tillsammans. Det är ett bra sätt att fånga en kille, tipsar ;)
 
Sen blir det väl TV som vanligt. Jag har tre avsnitt av Family Guns inspelat, en serie om en familj som säljer antika vapen som vi börjat att följa tillsammans. Jättetrevlig serie så vi har att göra ikväll :)

C!!

Jag fick ett C i matten! Jag är mer än nöjd! Det motsvarar ett VG så det får man vara nöjd med tycker jag! Jippie, jag klarade det :)

Sjukstuga

Alicia är hemma från dagis fortfarande men idag är det mest för att hon ska få ta igen sig lite så vi drar iväg på äventyr idag. Inget kul alls för någon av oss men vi kommer ut iaf. Först tanka bilen och sen åka och köpa ett nytt antivirusskydd. Hon ska få lunch också, antingen ikea (äta lite totto kanske) eller Heron, troligen ikea då jag måste kolla på en grej där. Jag måste köpa en present till Alex bästa polare som har kalas/killmiddag i morgon kväll också. Så inget roligt men vi kommer ut iaf och får umgås lite bara jag och hon :)
 
 

Reklam

Har ni sett den nya Carglass-reklamen? Det är min underbara vän Anneli och värdens finaste gudson Anton som är med i den. Ungarna älskar den, deras polare är ju med :)

Mys

Det vart träning igår iaf! Matte jobbar med snöröjning och såklart vart han utkallad igår så jag passade på att dra till gymmet en sväng innan han var klar. Sen åkte jag ut till Max i Länna där han väntade med en romantisk middag bestående av en barnmeny. Vi är extremt romantiska vi två, haha!
 
Sen åkte v i hem till honom i snöyran, jag hatar att köra ut på landet till honom när det är snö och halt men jag börjar vänja mig... Vi satt mest och kollade på TV hela kvällen. Vi satt och planerade för vår och sommar med promenader och picknickar. Det är ju inte direkt lockande att gå ut nu. Insåg att det finns många hästar runt om så vi kan ta ungarna dit i sommar och klappa hästar, undra hur Alicia skulle gilla det :)
 
Nu sitter jag och väntar på mina små troll som har varit hos pappa sen i måndags kväll. Ska bli mys att få hem dom, två dagar utan dom är skönt på ett sätt men som man kan sakna dom på samma gång!

Träning

Nu är matten över och träningen ska igång igen! Såklart är Alicia sjuk för första gången på länge så det blir ju inget gym för min del.. Men jag tänker packa ner lilla damen i vagnen och gå till Aspudden på en liten prommis istället. Ta en tur till Aspuddsparken och sen gå in på Netto och kolla vad dom har där.
 
I morgon kommer jag inte heller hinna gymma för då ska jag ut till Matte efter jobbet. Fredrik ska ha barnen from ikväll så då passar jag på att få lite gos. Jag kanske kan få ut honom på en promenad tom :) Men nu ska jag komma igång ordentligt igen. Fettet runt magen ska bort nu innan open så jag gjort allt jag kan för att få ett bra resultat!
 
Den här veckan är det en del att se fram emot. Man får veta vad man får igen på skatten och jag kommer troligen få veta hur det gått på matten. Jag är så jäkla nyfiken på vad jag får i matten! Jag bara hoppas på ett bra resultat, ett lite högre betyg än E men vi får se :)

Middag

Fan vad jag är trött på att komma på mat att göra varje dag! Igår skulle jag egentligen gjort potatisgratäng och grejer för att fira att matten var slut men alla planer sket sig så det vart hemmagjord pommes i micron ihop med en kotlett, funkade det med men särskilt gott var det ju inte...
 
I micron kanske ni tänker nu, jag förstår er ;) Men jag fick en ny micro härom veckan och i den finns en crisptallrik som jag leker med nu. Perfekt till hemmagjord pizza var den iaf! Jag gjorde potatiskyftor häromdagen (köpes) och dom vart som friterade så idag har jag köpt pommes vi ska ha till middagen tänkte jag. Hemmagjorda klyftor var precis som i ugnen. Eftersom jag ändå har gas kommer jag inte göra dom i micron igen, det är bara slöseri på el ;)
 
Vad jag ska ha till den där pommesen idag vet jag inte. Funderar på hot dogs faktiskt, lyxigt va ;) Eller så blir det något kött, känns lite bättre :)
 
Alicia hade för övrigt 39,8 i temp i morse, känns bra! Alex är på kalas hos en klasskompis i Skärholmen men jag hade sån tur att han fick åka med andra kompisar både dit och hem så jag slipper dra ut Alicia i bilen. Men lite tråkigt att inte kunna gå ut i fnvädret men bara för att hon är relativt pigg nu så kan det ju vända på en femöring (hon går på Ipren nu).

Över, slut, klar!

Nu är matten klar! Så jäkla skönt! Jag är säker på att jag blir godkänd iaf men såklart kan man ju hoppas på ett lite bättre betyg än bara ett E men jag får se :) Nästa vecka skulle jag mejla läraren och få svaret på hur det gått på det nationella provet. Nu är jag rätt nyfiken kan jag lova :)

Matteprov

Idag var det dags för den första delen av det nationella provet. Jag och dom andra tre i "klassen" var där klockan 13 och sen satt vi och väntade. Klockan 14 gick jag tillslu7t och letade rätt på någon (vilket är en omöjlighet på det där skitstället) och fick då veta att läraren var sjuk. WTF! Kunde ingen komma ner till oss och säga det? Sätta en lapp på dörren? Något? Vi hade iofs väldigt trevligt där vi satt, ingen tänkte på matte utan vi pratade om allt möjligt roligt, skrattade och var även allvarliga och pratade bland annat om läget i Somalia. Men fan vad irriterade vi var när vi fick gå därifrån allihopa!

Hudläkaren

Intressant besök inne på Hudläkarkliniken. Min husläkare skrev ut en kräm som kostade mig över 300,- i väntan på det här besöket. Rådet jag fick var att jag skulle börja smörja när det började komma nya finnar. Den här har inte hjälpt ett skit. Inte så konstigt enligt hudläkaren eftersom den ska användas preventivt annars hjälper den inte ett skit. Tack för den, 350 spänn åt helvete... Nu fick jag antibiotika utskrivet, antibiotika som jag ska äta två ggr/dag i 3 månader. Då kan jag inte använda salvan på en gång för den innehåller också antibiotika så dom kan slå ut varandra. Sen var det en A-vitaminkräm som jag ska smörja med varje dag i tre månader. Det här skulle inte vara svårt att bli av med trodde han. Jag kan inte fatta att det kanske ska funka... Ska jag verkligen slippa det?
 
Min husläkare tyckte väl att det var ganska fjantigt för jag hade inte så mycket akne. När jag sa det så tittade hudläkaren bara på mig och gapade. Han sa sen att han inte förstod hur jag hade stått ut så här länge för det var inte alls lite finnar utan snarare tvärtom, det var mycket. Jaha, tack för det herr husläkare för att jag fick känna mig som jag var fjantig... ;)
 
Det värsta med det hela är att jag inte får ta tabletterna ihop med mjölk, järn och kalktabletterna. Så nu blir det förändringar må jag säga... Morgonen får startas med en kopp svart kaffe och antibiotika. Sen först tre timmar senare blir det mjölkprodukter. Mina tillskott får jag komma ihåg att ta till lunchen istället och sen blir det inget kaffe med mjölk efter 18 typ för till kvällsmålet ska jag ta antibiotikan igen (för den ska tas ihop med mat dessutom). Jag kanske kan vänja mig av med att dricka så mycket latte under dom här tre månaderna iaf. Å andra sidan kommer jag få svårt att få i mig mina fem dl mjölk jag ska ha i mig varje dag som jag idag dragit i mig via latten...
 
Jaja, det är värt varenda krona (550,- kostar tabletterna och salvan) och allt besvär bara jag blir av med finnarna! Han hoppades på att det skulle räcka med det här, har jag tur blir jag av med dom för alltid, eller så kan det komma tillbaka och man får börja om igen. Men jag skulle kunna leva såhär för alltid bara jag slipper skiten! Skulle det inte hjälpa alls fanns det andra medel att ta till, det här löser vi var det sista han sa innan jag gick ut :)

Jag e bäst!

Idag var vi nere på skjutbanan en sväng. Jag fick skjuta lite Sig Sauer 22 millimeter, först fem skott, sen fick jag skjuta 10 snabba skott med 22:an och slutligen byggde han om den och så blev det en 9 mm och då sköt jag ett skott, lite läskigare då den smällde mycket mer men tack och lov inte sparkade så mycket iaf :)
 
Hur som helst så träffade jag tavlan alla dom första skotten, bra mycket bättre än sist. Men när jag sköt dom 10 snabba så lyckades jag få till en bra träffbild. Flera skott på samma ställe, även om dom inte sitter på tian är det tydligen imponerande ;) Matte ropade till sig ordföranden i deras klubb som också var där för att han skulle titta i kikaren hur min träffbild såg ut, det var min nya karriär tydligen ;) Sen ringde Mattes bästa kompis och då fick jag höra att det tydligen var viktigare att få en bra träffbild än att få dom i tian (även om det såklart varit lite bättre ;)). Men det är kul att lyckats göra M lite stolt så han vill skryta om hur duktig jag var, haha. Jag är rätt stolt jag med med tanke på att jag knappt träffade tavlan sist! Nu vill jag skjuta mer så jag får in ännu lite bättre träffar ;)
 
 
För övrigt har det varit grymt trevligt ute hos Matte. Igår satt vi bara och kollade på TV och käkade godis och osthjärtan. Idag åkte vi först ner till sjutbanan och sen åkte vi upp till Västerhaninge och käkade lunch på kinakrogen där. Sen hem igen och vila och kolla på TV igen. Båda var sega och trötta och det är så skönt att ingen av oss har större krav än så men vi längtar bägge till det blir lite varmare så vi kan komma ut och gå och göra saker för det blir lite tråkigt i längden ;)
 
Jag åkte hem idag så jag kunde sitta och plugga i morgon inför matteproven i veckan. Ni anar inte hur skönt det är att det snart är slut. Jag längtar så tills det är över! Jag vet, jag tjatar om det men det ska bli så skönt. Jag kan inte fatta att jag stått ut, vi är inte många som stod ut, dom flesta har droppat av, vi är bara 4 stycken kvar fortfarande. Jag har insett att jag har lite högre krav på mig då jag är den enda svensken, jag får hela tiden höra att det inte borde vara några problem för jag kan språket, hoppas det inte ligger mig i fatet. Att hon har högre krav på att jag borde fatta allt. För jag är inte bra på matte, så enkelt är det... Men går det bara okej på nationella proven så har jag nog ett relativt okej betyg på ingång :)

Nya läkarbesök

Idag ska jag in till en hudklinik inne i city. Jag har tröttnat på att få finnar hela tiden så nu har jag äntligen tagit tag i det och fick en remiss skickad till en hudklinik. Jag har innan och efter det massor med jobb, idag blir det galet stressigt att hinna med allt! Sen ska ungarna köras hem till pappa och Anne och jag åker vidare ut på landet för lite fredagsmys :)
 
Vi får se vad vi hittar på i helgen. Vi hade tänkt att åka in till stan men det vart så jäkla kallt så det lär nog inte bli några större utsvävningar. Han ville ner till skjutbanan och skjuta en sväng i morgon. Jag skulle få prova ett nytt vapen då. Skulle ju vara kul om jag kunde börja träffa tavlan också ;)
 
Sen kanske en kompis till honom skulle komma för dom måste göra ammunition (för att få patronerna mer exakta än dom fabriksgjorda så gör dom alla ammo själva i speciella pressar). Det är mycket vapen när vi träffas ;)
 
Annars ska vi mest sitta och glo på TV och bara vara. Ska bli så skönt att få slappa lite. Jag ska ta varje chans jag kan och plugga lite så jag är redo nästa vecka! Fan vad jag längtar tills det här är över och jag slipper plugga mer!

Träning

Nästa vecka är det nationella prov i matten och sen är jag äntligen klar med den skiten! Sen ska jag börja träna igen! Ta tag i dom där sista kilona som stör mig innan det är dags för någon plastik och försöka bli av med så mycket fett som möjligt på magen innan open blir av. Nu har jag iaf ett ordentligt mål att jobba emot, det känns som att jag kommer bli nöjdare om jag får bort så mycket fett som möjligt...

Bukplastik

Idag var jag till KS för bedömning av buken och jag vart godkänd. Så han trodde att jag skulle vara opad och klar inom tre månader. Vi får väl se hur det går :) Jag trodde aldrig jag skulle bli godkänd faktiskt för jag ligger verkligen på gränsen. Så ja, så ser min framtid ut :)

Ny säng

Nu har ungarna fått sin nya säng och jag vart 2044,- fattigare :) Bägge är nöjda och glada! Alex stod upp i sin säng och vågade sig tom på ett litet skutt. Vi drog ihop sängen galet ordentligt så den står tvärstilla och är inte alls så ranglig som hans loftsäng var! Nu ska jag bara få undan Alicias gamla säng och åka till sopstationen med alla kartonger och allt annat skräp som vart. Det ska bli spännande att se hur det går med sovandet, om det blir någon sömn för någon av dom eller om dom bara kommer ligga och leka i sängarna ;)
 
När vi stod i kassan på Ikea så sa jag att det här var det snabbaste ikea-besök någonin då vi var in och ut på ungefär 10 minuter om ens det. Innan vi kom till varuutlämningen där man som vanligt fick vänta till fan kom och löste av... Men det gick ändå smidigt och att få upp sängen på taket gick bra det med. Däremot gick kartongen sönder i entrén så vi skrämde nog hela huset när alla metalldelar ramlade ut i en enda röra ;)
 
Alex ser ju lite... hmm... speciell ut men han spexade ;)

RSS 2.0