Ont!

Jahapp då är jag vaken. Jag har ont. Jävlar vad ont det gör i rumpan. Efter Alex första dag så sa jag att han nog skulle ha ont i rumpan men det var bara att ge sig ut igen. Gissa vem som får äta upp det nu? Jag sa redan igår att jag hade ont i rumpan varpå Alex svarade att det var bara att ge sig upp på cykeln idag igen... Jaha, där fick jag. Jag kan säga att hur mysigt det än var att cykla lockar inte den där sadeln mig så himla mycket just nu.
 
Nu har jag dock lovat Alex en tur ner till personnebadet idag för lite badande. Sen har han planer på att åka vidare efter det. Vart vet jag inte riktigt ännu. Jag tycker det är lite läskigt att åka på vägarna än så länge och här är det mycket vägar och trottoarer. För min del är det egentligen ingen fara (så länge Alicia sitter still och inte gungar fram och tillbaka dvs, för då blir det lite slalomåkning och det är inte så kul) men jag gillar inte att Alex cyklar på gatan. Jaja, vi löser det, här ska det cyklas. Varje dag är planen! Nu ska jag, förutom att cykla med Alex, bli av med dom där sista kilona! Nu ska det gå :) Man märker ju knappt att man motionerar när man cyklar.
 
Varför har jag inte köpt cykel tidigare? Det är ju skitkul att cykla!

Haha, jag har köpt cykel

Jaha så bra gick det att inte handla nått den här månaden! Jag fick för mig i morse att jag skulle köpa cykel. Jag insåg hur tråkigt det var för Alex att cykla och bara ha mig gåendes bakom med vagnen. Så vi åkte ut till Fredriks jobb och kollade in en cykel. Det slutade med att hans arbetskompis monterade på skärmar, barnsits och lite annat och så provade jag ut en hjälm (jag ser hemsk ut ;)), betalade och åkte hem. Sen åkte vi ut. Förstår ni hur läskigt det var att börja cykla efter 15 år och dessutom ha Alicia bakpå? Men det gick bra och vi var ute och snurrade i 1,5 timma. Min rumpa värker och mina ben och armar känns om man säger så ;) Men fan vad kul det var! Jag fick fina rabatter så jag tjänade några kronor men den var fortfarande inte billig men värd varenda krona efter att ha sett hur lycklig Alex var när han kunde cykla länge och ha mig med :)
 
 
Här är den, innan skärmarna var på. Gissa vad vi ska göra i morgon? Vi ska cykla ;) Nu kanske jag kan gå ner dom där sista kilona jag vill ;)

Köpstopp!

Den här månaden har jag totalt köpstopp. På prylar dvs. Nån latte hit eller dit kan jag köpa om det finns pengar. Jag har bestämt mig för att betala tillbaka mina skulder såfort det bara går så nu blir det till att inte shoppa så mycket! Kläder har vi alla tre så det räcker. Ungarna har höstkläder och höstskor klara, vinterkläder likaså, det enda som egentligen kommer att behövas till vintern är nya skor och det är ju ett tag kvar till dess!
 
För att klara det här kommer jag att ta ut kontanter varje vecka och lämna korten hemma. Spännande, det var ett tag sen man gjorde så ;) Men det ska gå! Jag ska klara mig på dom pengarna jag har på kontot nu så jag kan använda dom få sparpengar kvar på att sätta lite extra lyx på semestern med grönan-besök och sen även betala in lite extra på ikea-kortet! Nu vill jag bli skuldfri!

Han cyklar!

Plötsligt bara hände det! Alex har lärt sig att cykla!
 

Mys

Har haft en galet mysig kväll :) Ibland kan ett oväntat besök vara så välkommet :)

Längtar

Idag kommer mina små hjärtan hem igen efter två långa veckor. Jag kan lova att det blir mycket kramar och pussar idag :)

Fönsterläckage...

Idag har det regnat som fan och nu när jag klev in i ungarnas rum insåg jag att deras fönster läcker. Det har nog hållt på rätt länge för fönstret ser förfärligt ut och det är en spricka i det yttre glaset (som varit där sen vi flyttade in). Fönstret ser förfärligt ut och jag fattar inte att jag inte sett det innan. Å andra sidan så har Alex säng stått för så rullgardinen har alltid varit nere så jag har inte sett det... Nu ska dom renovera fönstren snart så det blir nog bra men jävlar vad pinsamt...

Bra besked

Idag gav jag upp och ringde barnläkarmottagningen. Dom skulle ju ringa upp, det var 2 veckor sen så nu tog jag tag i det. Hur som så visade proverna att allt är helt normalt. Ingen är gladare än jag! Så nu ska det bli vidare utredningar för att se varför hon är dålig i magen så ofta.

God morgon?

Här sitter jag och dricker latte klockan 03.22 på morgonen. Än har jag inte somnat... Jag har legat och snackat i telefonen i tre timmar, mycket trevligare än att sova men lite småjobbigt eftersom jag ska upp och jobba om 1 timma... Igår natt fick jag iaf 2,5 timmars sön ;) Jaja, jag får passa på när barnen är borta helt enkelt. Leka ung och vara vaken hela nätterna ;)
 
Idag (eller igår snarare) sov jag några timmar mitt på dagen och nån halvtimma på kvällen så jag överlever nog tills jag kommer hem från jobbet! Jag tänkte spendera resten av dagen med att börja rensa vindsförrådet. Jag måste ta tag i det. Får ta lite i taget och fråga Fredrik vad han vill ha kvar av det jag hittar. Det är en sak därinne som jag måste ha tag i och jag tror att det ligger längst in. Helst skulle jag vilja ha tag i det till nästa vecka så jag har att göra ;) Men jag får se om det går för det är fanimej helt stuvat därinne...
 
Idag gjorde jag i ordning inne i ungarnas rum. Jag var tvungen att möblera om därinne för dom ska byta eller renovera fönstrena här hemma och Alex säng stod lite i vägen. Jag trodde att jag skulle få hålla på resten av veckan därinne för inte nog med att jag behövde möblera om, det såg ut som fan också. Efter en timma var jag dock helt klar därinne. Då hade jag tom lyckats flytta Alex stora loftsäng själv... Nu står iaf alla Alicia leksaker därinne. Jag har fått tillbaka mitt vardagsrum! Men det är trångt därinne men det får var så nu :)
 
Så här ser det ut nu. Äntligen har Alex Achmed-planch kommit fram från bakom dörren, det lär han bli glad för :) Jag ska bara måla ramen vit också så det ser lite bättre ut. Bakpå bokhyllan som numera står i fotändan på sängen ska jag sätta ett tyg och sen ska jag gå emot Alex vilja lite och måla bokhyllan vit när jag ändå har den urplockad. Han vill ha den svart men jag känner att ännu en färg är inte vad som behövs i deras rum... Det blev lite väl lite lekutrymme på golvet men tyvärr blir det så. Dom får mer än gärna släpa ut leksaker hit ut så det blir nog bra ändå :)

En vecka

En vecka utan barnen är över. Det har gått fort, mycket fortare än jag trodde :) Det känns inte så jobbigt även om jag saknar. Jäklar vad man kan sakna sina småttingar. Det är nog en bra grej, att få chansen att sakna ibland :) Själv har jag tagit det lugnt och sovit ut. Imorgon och på tisdag ska jag jobba, sen ska jag ta det lugnt resten av veckan innan ungarna kommer hem igen.

Ensamt

Nu har mina små hjärtan åkt till sin far och kommer att vara borta i två veckor. Det känns helt galet jobbigt. Å andra sidan ska det bli rätt skönt. Det får man inte säga som mamma har jag dock fått höra. Men jag säger det ändå ;) Jag kommer att sakna, jag saknar redan men jag känner att jag behöver den här tiden för mig själv. Lite andrum och få vara jag ett tag :)
 
Idag ska jag nog gå ut och ta en långprommis. Jag tänkte försöka att skärpa till mig en massa nu när jag är ensam och ledig. Promenera och äta bra :) Försöka komma in i bra vanor tills ungarna är hemma igen! Nu börjar jag känna att det är dags att ta tag i dom där sista kilona jag så gärna vill bli av med, snart så :)

RSS 2.0