Mat

Varför ser mat alltid så himla god ut i bloggar och på Instagram men när jag gör samma sak ser det ut som hundspya (okej, jag överdrev nu ;)). Jag vill också laga fin mat som man bara vill hugga in på... Måste göra göra något åt det här känner jag...
 
Idag blir det iaf hemmagjord pizza. Vi får se om Matte kommer vilket vi hoppas på men snön som kommer nu måste ju bort och då måste han jobba. Jag ska gå ner till Ica sen och köpa lite saker från plocksalladen, lite räkor, lök och annat smått och gott att ha på pizzan.

Tandvärk

Ajajaj, jag har ont i en tand. Jag fick ont två dagar efter jul och i onsdags kom jag äntligen iväg. Hon började rotfylla tanden och sa att om det börjar göra ont måste jag ringa för då behövs antibiotika. Idag måste jag ringa. Ajajaj, vad ont jag har. Fltande mat går ju toppen det med, en omelett var för mycket att tugga... Och jag som var så glad igår då jag kunde äta normalt för första gången sen i december. Jaja, jag överlever det här med :)

Kompis med hem

Idag kommer Alicia för första gången ha en kompis med sig hem efter dagis :) Hon och killkompisen E har länge tjatat om att han ska få följa med och igår när jag träffade på hans mamma så passade jag på att fråga och då bestämde vi att han följer med hem idag i några timmar :) Alicia undrade nu på mmorgonen vart E är. Han är ju inte här ännu? Hon hade inte riktigt förstått hur det här gick till ;)
 
I dag blir det fulll rulle. Förhoppningsvis är det lite köer på morgonen så jag hinner in till Östermalm och fixa i en kåk innan jag klockan 9 ska in till en tant och kolla hennes ringklocka och lukt på muggen. Sen vidare till andra kåkar. Ska försöka komma hem lite tidigare idag så jag hinner dammsuga innan Alicia och E kommer.
 
Ha nu en underbar dag, i dag känner jag att livet leker och jag är glad :)

Nytt år!

I mmorgon är det vardag igen! Då är det dags att ta tag i mig själv igen. Planen är att äta nyttigt och börja gå mer. Jag tänkte köpa ett nytt träningskort men jag ska komma igång med att gå först. Det är ändå fullt på gymmen just nu ;) Vikten är borta ur mitt fokus. Jag ska tänka på att må bra, ingenting annat. Det känns bra, det här är mitt år. Jag ska må bra :)

Min älskling

Jag kunde inte hitta någon bättre än Matte. Åker hit för att han VILL hjälpa mig att städa ungarnas rum. Inte för att jag tvingar honom utan för att han vill. Underbart. Nu är det iaf fint därinne. Allt har en plats så inget måste ligga på bänkar/golv!
 

Vi snurrade ungarnas säng så nu blev det lite mer plats på golvet.
 
8 nya facka att lägga saker i! Dom gröna ska bytas ut mot svarta sen.
 
Både jag och ungarna är jättenöjda. Snart kan vi bygga ihop bilbanan som Alex fick av Matte i julklapp sen kan pojkarna ha det kul ;)

Ordning och reda?

Jag är så trött på ungarnas rum. Det är aldrig städat därinne. Jag blir på riktigt tokig! Så häromdagen köpte jag ännu en expedit-hylla på IKEA och 8 lådor till så fan om det inte ska gå att få ordning där nu! Det betyder dock att hela rummet måste planeras om. Så idag började jag. I morgon kommer Matte hit och hjälper mig. Eller oss för ungarna är peppade dom med! Jag måste till IKEA och köpa lådor att ha under sängen. Planen är att lägga allt LEGO i dom så jag får undan den jättestora lådan med lego som nu står mot en vägg. Det här blir nog bra, det är klart att det blir!

Nyårslöfte

Jag har tänkt och tänkt på nyårslöfte. Jag tänkte först på alla dom klassiska; gå ner i vikt, bli bättre på att träna, bli bättre på att äta bra, bli en bättre mamma. Osv osv I all oändlighet. Tillslöt var jag så förbannat trött på att höra mig själv klaga på mig själv så då insåg jag vad mitt löfte 2014 ska vara! Jag ska sluta trycka ner mig själv! Sluta klaga på allt som jag gör. Lära mig att tycka om och älska mig själv. Matte hurrade när jag sa det. Han avskyr när jag står i spegeln och kollar hur fet jag är. Hur jag hela tiden mår dåligt för allt jag inte är istället för att må bra för allt jag faktiskt är!
 
Jag och Matte satt i soffan igår och pratade. Han klankade ner på sig själv så då lovade vi varandra att vi båda ska sluta med det här beteendet! Vi duger som vi är!
 
i stället satte jag upp nyårsmål. små saker som kan förändra mitt liv i rätt riktning. Som att sluta stressa så jävligt. Äta bättre är ett mål. Jag äter inte särskilt dåligt nu men grönsaker försvann när Alicia blev dålig, dom ska hitta sin plats på bordet igen. Promenera mera. Viktigast av allt. Inte väga mig i parti och minut! Jag kan väga mig tre gånger per dag, helt galet!
 
2014 ska bli mitt år. Det SKA bli mitt år! Bara så ni vet ;)

RSS 2.0