Börja om!

Jag vill börja om. Börja skriva om det som egentligen är viktigt. Min hälsa. Min väg tillbaka från avgrunden jag hamnat i. Att vara utmattad är SKIT! Att känna sig lat hela tiden för att man inte ens orkar att torka av matbordet (för att ta ett exempel). Att veta att andras krav på att jag ska ha ett rent och städat hem inte går att uppfylla fpör jag orkar inte. JAG ORKAR INTE! Jag är inte lat, jag orkar inte. Har jag en dålig dag kan det krävas timmar av laddning för att orka torka av bordet eller ta ut soporna. Det är inte bara... Det uttrycket hatar jag. Äh, det är bara... Undra hur många ggr jag har hört det. Nej, det är inte bara. När energin och orken är slut så är den. Jag kan inte trolla fram ny. Precis som inte du kan trolla ny bensin i tanken om du fått motorstopp på motorvägen.
 
Just nu går jag i stresshantering eftersom jag är hysteriskt stressad. Mina och andras krav har gjort att jag hamnat just här. Att alltid vara till lags har gjort att jag plötsligt klampat rätt in i väggen. Jag  jobbar med KBT, gruppterapi, sjukgymnastik och har några läkarbesök. Det brukar bli två besök/veckan.
 
Sen har vi en annan del av hälsan. För ett år sen börjat jag käka ett SRI-preparat. Vikten började sakta att krypa på mig igen. Det är lätt att säga att jag bara ska sluta äta men ja... Det är inte alltid så lätt. Nu har jag börjat med yttrligare en medicin och plötsligt blev det ännu lite jobbigare. Men jag försöker iaf.
 
Jag ska försöka att skriva om alla delar av mitt liv. Glädje, sorg, ilska osv. Hur mina dagar ser ut (promenader, mat, läkarbesök osv). Kan jag hjälpa en enda människa att förstå att han/hon inte är ensam är jag nöjd. Jag tror dessutom att det kan vara bra för mig att få skriva av mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0