Kinagryta
Den vart god, riktigt god faktiskt!
En liten receptskiss då.
Stek lite grytbitar (jag använde fläsk) och koka dom i buljong tills dom är otrdentligt möra. Jag hade sen i 1 burk mandariner, 2 små burkar krossad ananas, lite bambuskott, vattenkastanjer, minimajs, champinjoner, paprika och lite socker (hade jag haft en burk mandariner till hade jag hällt ner det istället för sockret). Sen lät jag det puttra en liten stund, serverade med jasminris och så njöt vi en sväng. Alex sa innan att han inte gillade maten och ville inget ha. Nu gjorde jag en skål till honom ändå och gissa vem som slutligen åt massor? Speciellt mer kött mamma, ropade han efter mig när jag hämtade mer till honom ;)
En liten receptskiss då.
Stek lite grytbitar (jag använde fläsk) och koka dom i buljong tills dom är otrdentligt möra. Jag hade sen i 1 burk mandariner, 2 små burkar krossad ananas, lite bambuskott, vattenkastanjer, minimajs, champinjoner, paprika och lite socker (hade jag haft en burk mandariner till hade jag hällt ner det istället för sockret). Sen lät jag det puttra en liten stund, serverade med jasminris och så njöt vi en sväng. Alex sa innan att han inte gillade maten och ville inget ha. Nu gjorde jag en skål till honom ändå och gissa vem som slutligen åt massor? Speciellt mer kött mamma, ropade han efter mig när jag hämtade mer till honom ;)
Kommentarer
Trackback